Digital fuldmagt og adgang til e-Boks.

Danmark findes der mange digitale løsninger, fx skal mange ansøgninger til kommunerne sendes digitalt via selvbetjeningsløsninger.  

NemId 

Vi bruger NemId til rigtig mange af disse selvbetjeningsløsninger. Dit NemId er personligt, og det er ikke lovligt at udlevere ens NemId til andre.  

 

Digital fuldmagt 

For nogle kan det derfor være relevant at lave en digital fuldmagt. Når du giver en person digital fuldmagt, betyder det, at den person vil kunne handle digitalt på dine vegne. Det er naturligvis vigtigt, at du kun giver fuldmagt til en person, som du har tillid til 

Der findes forskellige digitale fuldmagter. På www.borger.dk kan du oprette en digital fuldmagt, hvor du giver en eller flere personer fuldmagt til at kommunikere digitalt med det offentlige på dine vegne.  

Hvis du vil kommunikere digitalt med private virksomheder, fx banker og forsikringsselskaber, skal du lave en digital fuldmagt med den enkelte virksomhed.  

 

e-Boks 

Du får mange vigtige informationer i din e-Boks, og hvis du har vanskeligt ved selv at åbne den, kan du give en anden person adgang til din personlige e-Boks. Dette gøres ved at logge ind på din e-Boks og give adgang til en anden person. Personen vil herefter kunne logge ind på din e-Boks ved brug af sit eget NemId.  

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få personlig rådgivning.

Du kan ringe til os på tlf. 89 48 22 22, sende en e-mail eller benytte vores kontaktformular

Telefonerne er åbne:
Mandag – fredag kl. 9 – 14

Andre har også læst

 • Icon

  At leve med muskelsvind

  Find råd og vejledning om muskelsvind i alle livets faser

  Læs mere
 • Search

  Find din diagnose

  Læs om sygdommens udvikling og mulighed for behandling

  Læs mere
 • Forskning

  Forskning og udvikling

  Læs om forskning i muskelsvind

  Læs mere

Vi er et højt specialiseret hospital for muskelsvind.

Vi tror på, at de bedste rammer for livet med muskelsvind skabes, når vi ser det hele menneske i et livslangt perspektiv. Derfor er vores brugere altid i centrum.  

Vi deler specialviden med mennesker med muskelsvind, deres familier og fagpersonerVi arbejder på tværs af fagligheder og sektorgrænser. 

Vi er udsprunget af Muskelsvindfonden, men er en selvstændig enhed finansieret af regionerne. 

Kontakt os

E-mail: info@rcfm.dk
Tlf: +45 8948 2222

CVR-nr: 88502728

Hovedkontor
Kongsvang Allé 23
DK-8000 Aarhus C
Post sendes hertil

Sjællandsafdeling 
Blekinge Boulevard 2, 1.sal
DK-2630 Taastrup