RehabiliteringsCenter for Muskelsvind afholder i år for 19. gang Brickless, som er et møde for fagpersoner, der arbejder med neuromuskulære sygdomme i Skandinavien. Som noget nyt, inviterer vi i år også vores kolleger fra Finland til at deltage i mødet.

Mødet afholdes fra tirsdag den 3. september til onsdag den 4. september, og som altid foregår det i smukke omgiveler på Musholm Ferie, Sport og Konference i Korsør.

Hovedtemaet for årets møde er palliativ behandling og transition samt pubertet og seksualitet.

På konferencens første dag behandler vi emner Palliativ behandling i kontekst af WHO’s definition som siger at:

“Den palliative indsats har til formål at fremme livskvaliteten hos patienter og familier, som står over for de problemer, der er forbundet med livstruende sygdom, ved at forebygge og lindre lidelse gennem tidlig diagnosticering og umiddelbar vurdering og behandling af smerter og andre problemer af både fysisk, psykisk, psykosocial og åndelig art.”

På dag to sætter vi fokus på pubertet hos unge med livstruende sygdomme og behovet for viden og vejledning i forbindelse med seksualitet. Vi inviterer også deltagerne til at præsentere deres egne igangværende projekter, nyligt publicerede studier eller postere.

Der vil som altid være oplæg fra både brugere af RCFM og fagpersoner med ekspertise inden for de forskellige emner.

 

Se programmet her

Vi er et højt specialiseret hospital for muskelsvind.

Vi tror på, at de bedste rammer for livet med muskelsvind skabes, når vi ser det hele menneske i et livslangt perspektiv. Derfor er vores brugere altid i centrum.  

Vi deler specialviden med mennesker med muskelsvind, deres familier og fagpersonerVi arbejder på tværs af fagligheder og sektorgrænser. 

Vi er udsprunget af Muskelsvindfonden, men er en selvstændig enhed finansieret af regionerne. 

Kontakt os

E-mail: info@rcfm.dk
Tlf: +45 8948 2222

CVR-nr: 88502728

Hovedkontor
Kongsvang Allé 23
DK-8000 Aarhus C
Post sendes hertil

Sjællandsafdeling 
Blekinge Boulevard 2, 1.sal
DK-2630 Taastrup