Gå tilbage til Aktivitetskalender

08/06/2022 - 08/06/2022

Webinar: Voksen ifølge loven

Bliv klog på overgangen fra ung til voksen, og hvad det juridisk betyder for dig at fylde 18 år.

Om begivenheden

Deltager gebyr

Arrangementet er gratis

Start tidspunkt

Kl. 19:30

Slut tidspunkt

Kl. 21:00

Lokation

Zoom

Kontakt

Kontaktperson

Peter Kock Hansen

Medlemskaber

Webinaret er for alle

Er du – eller bliver du snart – voksen (i hvert fald ifølge loven)?

Når man står ved overgangen fra ung til voksen, er der en masse, man skal tage stilling til. Det gælder for alle, men måske især for dig, der har muskelsvind.

Så hvis spørgsmålene står i kø hos dig, der er på spring til at tage styringen i eget liv – og over egen hjælp – er det helt naturligt! Til dette webinar hjælper vi dig godt på vej ind i voksenlivet og svarer på alle de spørgsmål, du måtte have, når du går fra børneparagraffer til voksenparagraffer – for hvad er forskellen? Og hvilke støttemuligheder er i det hele taget efter voksenparagrafferne? Kan jeg få en BPA-ordning? Og hvad skal jeg kunne for at være BPA-arbejdsleder? Hvilke muligheder for hjælp har jeg, hvis jeg ikke kan få en BPA-ordning? Hvad med mine forældres godtgørelse for merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste?  

Få svar på det hele af konsulenterne Sigrid Stilling Netteberg og Marianne Larsen, som begge arbejder hos LOBPA, som arbejder med BPA ordninger til dagligt og møder unge og familier, der har spørgsmål til BPA. Til webinaret deltager desuden Danni Hillbrandt-Mogensen fra politisk afdeling i Muskelsvindfonden.

Webinaret er for dig, der har muskelsvind, og snart eller måske for nyligt er fyldt 18 år, og som er usikker på, hvad det betyder for dig – med paragrafbriller på. Det kan også være relevant for forældre, der mangler et overblik over, hvordan de hjælper deres unge med muskelsvind bedst muligt ind i voksenlivet.

Hvis du har specifikke spørgsmål, du gerne vil have svar på, kan du stille dem under webinaret eller allerede nu skrive dem til lobpa@lobpa.dk. Så tager vi dit spørgsmål med på dagen (du kan naturligvis være anonym, hvis du ønsker det).

Tilmeld dig her

Andre begivenheder

Se alle begivenheder

Vi er et højt specialiseret hospital for muskelsvind.

Vi tror på, at de bedste rammer for livet med muskelsvind skabes, når vi ser det hele menneske i et livslangt perspektiv. Derfor er vores brugere altid i centrum.  

Vi deler specialviden med mennesker med muskelsvind, deres familier og fagpersonerVi arbejder på tværs af fagligheder og sektorgrænser. 

Vi er udsprunget af Muskelsvindfonden, men er en selvstændig enhed finansieret af regionerne. 

Kontakt os

E-mail: info@rcfm.dk
Tlf: +45 8948 2222

CVR-nr: 88502728

Hovedkontor
Kongsvang Allé 23
DK-8000 Aarhus C
Post sendes hertil

Sjællandsafdeling 
Blekinge Boulevard 2, 1.sal
DK-2630 Taastrup