Ny direktør i RehabiliteringsCenter for Muskelsvind

Ny direktør i RehabiliteringsCenter for Muskelsvind

20. juni 2017

Rehabiliteringscenteret for Muskelsvind (RCFM) har ansat ny direktør. Den nuværende direktør Jes Rahbek, der har været med siden starten af RCFM, har ønsket at gå på pension. Til at erstatte ham har RCFM’s bestyrelse netop ansat Heidi Aagaard.

Heidi Aagaard er speciallæge i samfundsmedicin og har en bred erfaring inden for ledelse og kvalitet i sundhedsvæsenet gennem sine ansættelser i Region Midtjylland, senest som klinikchef i Vestdansk Center for Rygmarvsskade. Heidi Aagaard er 44 år.

“Vi er fantastisk glade for, at Heidi Aagaard har valgt at indtræde som direktør i RCFM. Her vil hendes kompetencer på ledelse og rehabilitering blive et væsentligt aktiv i forhold til brugere med muskelsvind, sygehusafdelingerne og kommunerne. Vi glæder os meget til at se Heidi bringe RCFM’s udvikling videre til glæde først og fremmest for brugerne,” siger bestyrelsesformand for RCFM Johannes Flensted Jensen.

Om sit nye job siger Heidi Aagaard:

“Jeg har altid haft en bred interesse for samarbejdet i det danske sundhedsvæsen og har tidligere arbejdet i både stat, region og kommune. Jeg ser frem til, at jeg kan være med til at skabe de bedst mulige rehabiliteringsmuligheder for borgere med muskelsvind og ALS. Rehabilitering og patientforløb på tværs af sektorer har altid været min primære faglige interesse.”

Heidi Aagaard tiltræder d. 1.10. 2017.