Forældre med muskelsvind

29. august 2018

RCFM søger forældre med muskelsvind, som har børn under fem år eller venter barn, til interview

Siden 2017 har RehabiliteringsCenter for Muskelsvind arbejdet med projektet Når forældre har muskelsvind. Projektets formål at indsamle viden om de særlige forhold, der gør sig gældende i forbindelse med at blive og være forældre, når den ene forældre har en neuromuskulær diagnose.

I projektets første fase fokuserede vi særligt på graviditet og fødsel. Nu er vi kommet til anden del af projektet, som kommer til at handle om, hvordan det er at have en muskelsvinddiagnose og samtidig have et lille barn. Der findes kun ganske lidt nedskrevet viden om dette, og det vil vi gerne forsøge at råde bod på, så vi kan rådgive kommende forældre – og derfor har vi brug for din hjælp.

hvis du har muskelsvind og samtidig er forælder til et barn under fem år, eller hvis du og din partner venter barn og en af jer har muskelsvind, kunne vi godt tænke os at tale med dig om dine erfaringer og forventninger.

Vi vil gerne høre fra både fædre og mødre, gående og kørestolsbrugere.

Hvis du er interesseret i at deltage, bedes du kontakte Ann-Lisbeth Højberg på tlf. 22652469.

Her kan du læse, hvad der indtil videre er kommet ud af første del af projektet om graviditet og fødsel.

Det er meningen at RCFM’s hjemmeside løbende skal udbygges med de resultater, vi finder, så kommende og nuværende forældre kan søge vejledning her.